18 Aralık 2010 Cumartesi

CANKURTARAN EĞİTİMLERİ VE İLK YARDIM EĞİTİMLERİ - CANKURTARAN KURSLARI


MAVİADA CANKURTARAN EĞİTİM MERKEZİ

Merkezimizde düzenli Aralıklarla Cankurtaran kursları açılmaktadır. Kurslar hakkında detaylı bilgi ve kurslarımıza kayıt yaptırmak için lütfen 0312 442 23 73 numaralı telefondan veya info@maviada.com.tr iletişime geçiniz.
www.maviada.com.tr  - www.tssfcankurtarankursmerkezi.com

Kurum ve kuruluşların kendi personelleri için isteyecekleri kurslarda kendi bünyelerinde yapılabilecektir. 


Ülkemizde Cankurtaran eğitimi konusunda yetkili kuruluş TSSF - Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu'dur. TSSF dünyada Cankurtarma ve İlkyardım eğitimlerini vermekle yetkili tek organizasyon olan "ILS - Uluslararası Cankurtarma Federasyonu"nun Avrupa kanadına (ILSE: Avrupa Uluslararası Cankurtarma Federasyonu) bağlı olarak ülkemizde hizmet vermektedir.

Bizlerde TSSF'ye bağlı olarak çalışan resmi Cankurtarma ve İlkyardım eğitim merkeziyiz 
 (Belge No: 36). Merkezimizde Cankurtaran eğitimleri ILS/TSSF eğitim standardına göre, uzman cankurtaran eğitmenler tarafından verilmektedir.

CANKURTARAN EĞİTİMi ve KURSLARI

2634 Sayılı Turizmi Teşvik Kanununa dayalı olarak yürürlüğe girmiş bulunan Turizm Tesislerinin Belgelendirilmesine ve Niteliklerine İlişkin Yönetmelik uyarınca Kültür ve Turizm Bakanlığından belgeli tesislerin özellikle yüzme havuzlarında turistlerin can güvenliklerini sağlamak amacıyla cankurtaran bulundurma zorunlulukları bulunmaktadır.


Diğer taraftan sportif amaçlı sualtı ve su üstü sportif faaliyette bulunacak işletmelerin bu faaliyetlerde cankurtaran bulundurması gerekmektedir. Ayrıca Mavi Bayraklı plaj 
ve işletmelerde cankurtaran bulundurulması zorunludur.

Bu nedenle Gerek Turistik tesislerin, gerekse su altı, su üstü sportif faaliyette bulunacak işletmelerin, gerekse Mavi Bayraklı plaj ve işletmelerin cankurtaran ihtiyacını karşılamak amacıyla Merkezimizde düzenli aralıklarla Cankurtaran kursları düzenlenmektedir.


Kurslarla ilgilenenlerin aşağıdaki irtibat numaralarına başvurmaları gerekmektedir.


AYRINTILI BİLGİ VE KAYIT İÇİN :

Sancak Mah. Turan Güneş Bulvarı Tiflis Cad.
No: 20/B 06550 Çankaya - ANKARA
Tel: 0.312 442 23 73
info@maviada.com.tr adresine E-posta gönder

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

KURS KAYIT FORMU